Sådan aktiverer du intelligente tjenester i Word 2016

Microsoft Office 2016-programmer som Word, Outlook og Powerpoint har adgang til nogle interessante muligheder. Disse omfatter ting som Powerpoint Designer, Editor, Smart Lookup og mere, som kan hjælpe dig i din dokumentoprettelse.

Disse muligheder er dog ikke slået til som standard og er kun tilgængelige for de personer med Office 365-abonnementer. Så hvis du har et abonnement og gerne vil se, hvordan du aktiverer disse intelligente tjenester, så fortsæt med vores vejledning nedenfor.

Sådan aktiveres intelligente tjenester til Microsoft Office

Trinene i denne artikel vil vise dig, hvordan du aktiverer en funktion kaldet "Intelligent Services" for flere Microsoft Office-programmer. Denne funktion udnytter skyens kraft til at give dig yderligere muligheder i Word, Outlook og Powerpoint. Bemærk, at denne funktion ikke er tilgængelig i Office-versioner før 2016 og kræver et Office 365-abonnement. Lær mere om intelligente tjenester her.

Trin 1: Åbn Word 2016.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Muligheder knappen nederst i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Marker afkrydsningsfeltet til venstre for Aktiver tjenester under Office intelligente tjenester sektion af menuen. Du kan derefter klikke på Okay knappen nederst i vinduet for at anvende ændringen.***Ved at aktivere Intelligente Services giver du Microsoft lov til at indsamle oplysninger om dine søgetermer og dokumentindhold. Hvis du er utilpas med at tillade disse tilladelser, vil du måske genoverveje at aktivere denne funktion.***

Har du brug for adgang til nogle funktioner i Word, men du kan ikke finde fanen, hvor disse funktioner er placeret? Lær, hvordan du tilføjer fanen Udvikler i Word 2016 og aktiverer endnu flere muligheder i Word.