Sådan fjerner du noget fra Apple Watch Dock

Der er en app-skærm på Apple Watch, som du kan få adgang til ved at trykke på kroneknappen på siden af ​​uret. Dette giver dig mulighed for at åbne enhver app, der i øjeblikket er installeret på enheden. Men den app-skærm kan fyldes ret hurtigt, og det kan være svært at finde og vælge den rigtige app, især hvis du vil gøre det i en fart.

Heldigvis er der et andet sted på dit ur, hvor du kan åbne apps. Denne placering kaldes docken, og den er en placering, der kan tilpasses, hvor du kan placere flere forskellige apps. Men du kan finde ud af, at der er standardapps derinde, som du ikke vil have, så vores guide nedenfor viser dig, hvordan du sletter disse apps fra Apple Watch-dockingstationen.

Sådan sletter du en app fra docken på Apple Watch

Trinnene i denne artikel blev udført på et Apple Watch 2 i WatchOS 3.2.3. Disse trin udføres på selve uret, men kan også gøres via Watch-appen på din iPhone. Hvis du vælger at gå iPhone-ruten, skal du vælge fanen Mit ur, vælge Dock-indstillingen, trykke på Rediger, og derefter slette de apps, du ikke vil have vist der. Ellers skal du følge nedenstående trin på dit ur.

Trin 1: Tryk på knappen på siden af ​​dit ur for at åbne docken. Bemærk, at dette er den fladere knap, ikke kronen.

Trin 2: Stryg til venstre eller højre for at finde den app, du vil slette, og stryg derefter op på den.

Trin 3: Tryk på Fjerne knappen for at slette denne app fra Apple Watch-dockingstationen. Bemærk, at dette ikke sletter selve appen. Det fjerner det blot fra kajen.

Ser du et blåt ikon på dit ur, der ligner en dråbe vand? Find ud af, hvad det vanddråbeikon betyder, så du kan aktivere det, når det er nødvendigt, eller afslutte det, når du ikke har brug for det længere.