Sådan sletter du en tekstboks i Publisher 2013

Er der et tekstfelt i din Publisher-fil, der forårsager problemer? Uanset om det er et problem, fordi der er tekst, som du ikke kan fjerne, eller fordi andre objekter bliver ved med at passe automatisk rundt om tekstfeltet, hvilket gør det vanskeligt at fuldføre dit job, kan en uønsket Publisher-tekstboks være problematisk.

Derudover er der ingen klare midler til at fjerne tekstboksen fra filen, hvilket kan være en kilde til frustration. Heldigvis er du i stand til at slette en tekstboks i Publisher 2013 ved at vælge tekstboksen som et objekt og derefter trykke på en tast på dit tastatur. Vores vejledning nedenfor vil guide dig gennem processen.

Sådan fjerner du en tekstboks fra et Publisher 2013-dokument

Trinnene i denne artikel blev udført i Microsoft Publisher 2013. Når du har gennemført disse trin, har du fjernet en eksisterende tekstboks fra dit dokument. Du vil ikke være i stand til at få det tekstfelt tilbage efter at have gennemført disse handlinger, så sørg for, at du ikke har brug for det.

Trin 1: Åbn dit dokument i Publisher 2013.

Trin 2: Klik inde i tekstboksen, så du kan se dens grænser, og klik derefter på en af ​​tekstboksens grænser for at vælge hele tekstboksobjektet.

Trin 3: Tryk på Backspace eller Slet tasten på dit tastatur for at slette tekstboksen. Hvis dette ikke sletter tekstboksen, er din markør sandsynligvis inde i tekstboksen, i stedet for at have valgt tekstboksen. Prøv at klikke på tekstfeltets kant igen, og tryk derefter på Backspace- eller Delete-tasten.

Har du brug for at tilføje et nyt tekstfelt til din Publisher-fil, men er du ikke sikker på hvordan? Find ud af, hvordan du tilføjer et nyt tekstfelt i Publisher 2013, så du kan tilføje de nødvendige ord og tal til dit projekt.