Sådan tilføjes Word-dokumentindhold til et dias i Powerpoint 2013

Har du et Word-dokument, der indeholder information, som du gerne vil tilføje til din Powerpoint-præsentation? Selvom der er flere muligheder, der giver dig mulighed for at gøre dette, såsom at kopiere og indsætte fra Word-dokumentet, er der også et værktøj i Powerpoint, som lader dig indsætte det fulde indhold af et Word-dokument i et af dine slides.

Dette er en effektiv måde at tilføje en masse data til et diasshow, især hvis du har problemer med at kopiere og indsætte. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du tilføjer et Word-dokument til dit Powerpoint-dias som et objekt.

Sådan indsætter du hele et Word-dokument i et dias i Powerpoint 2013

Trinene i denne artikel vil vise dig, hvordan du indsætter indholdet af et Word-dokument i et af diasene i din Powerpoint-præsentation.

Trin 1: Åbn din Powerpoint-præsentation.

Trin 2: Vælg diaset i venstre side af vinduet, som du vil tilføje Word-dokumentets indhold til.

Trin 3: Vælg Indsæt fanen øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Objekt knappen i Tekst sektion af båndet.

Trin 5: Vælg Opret fra fil knappen i venstre side af vinduet, og klik derefter på Gennemse knap.

Trin 6: Gå til den fil, du ønsker at tilføje til diaset, vælg den, og klik derefter på Okay knap.

Trin 7: Klik på Okay knappen nederst i vinduet for at tilføje dokumentindholdet til diaset.

Hvis du har brug for at redigere noget inde i dokumentindholdet, som du har indsat, skal du dobbeltklikke på indholdet for at åbne et Word-redigeringsvindue, hvor du kan foretage ændringer. Bemærk, at dette ikke vil påvirke indholdet af det originale dokument.

Har du brug for at inkludere visse oplysninger på hver side af dit diasshow? Find ud af, hvordan du tilføjer en sidefod i Word 2013, så du kan inkludere en titel, dato, diasnumre eller andre oplysninger.