Sådan importeres Excel-liste til Outlook-kontakter

Med så mange forskellige programmer tilgængelige til at administrere din e-mail og dine e-mail-beskeder, vil du sandsynligvis skifte fra et program til et andet på et tidspunkt i dit liv. Processen til at eksportere dine kontakter fra den gamle e-mail-konto til den nye er muligvis ikke umiddelbart indlysende.

De fleste e-mail-programmer er i stand til at udskrive alle dine kontaktoplysninger i en Excel-liste af CSV-filtypen. Denne liste er faktisk et regneark, der indeholder felter og poster for hver af kontakterne i din gamle e-mailadresse. Når du skifter til Microsoft Outlook 2010 som dit nye e-mail-program, er det muligt at importere denne Excel-liste direkte til din adressebog i Kontaktpersoner. Du kan derefter læse denne artikel og finde ud af, hvordan du tilføjer nogle af disse kontakter til en distributionsliste.

Importer din gamle CSV-kontaktliste til Outlook 2010

Begynd processen med at få dine CSV-kontakter til Outlook ved at starte Outlook 2010. Klik på orange Fil fanen øverst til venstre i Outlook-programvinduet, og klik derefter på Åben mulighed i venstre side af vinduet.

Den næste ting at gøre er at klikke på Importere knap i midten af ​​vinduet, som åbner en ny Import og eksport guiden vindue i Outlook. Klik på Importer fra et andet program eller fil mulighed, og klik derefter på Næste knappen nederst i vinduet.

Klik på Kommaseparerede værdier (Windows) mulighed, og klik derefter på Næste knappen igen.

Klik på Gennemse knappen øverst i vinduet, og find derefter den CSV Excel-liste, du vil importere til Outlook 2010. Vælg den indstilling, du vil bruge til at håndtere eventuelle duplikerede kontaktfiler, som Outlook kan støde på, og klik derefter på Næste knap.

Klik på Kontaktpersoner mulighed under Vælg destinationsmappe mulighed, og klik derefter på Næste knappen igen.

Klik på Afslut knappen for at fuldføre processen med at importere din Excel-liste til mappen Outlook-kontakter.

Hvis oplysningerne ikke importeres korrekt, skal du muligvis gentage processen og klikke på Kort tilpassede felter knappen på den sidste skærm. Denne skærm ser ud som billedet vist nedenfor. Kolonnen i venstre side af vinduet angiver de felter, der er defineret i Excel-listen, som du forsøger at importere, og felterne i kolonnen i højre side af vinduet er kontaktfelterne i Outlook. Du skal kortlægge det relevante felt fra Excel-listen til det relevante Outlook-felt ved at trække fra venstre kolonne til højre kolonne. For eksempel vil du trække Fornavn punkt fra venstre kolonne til Fornavn punkt i højre kolonne. Når alle felterne er blevet kortlagt korrekt, skal du klikke på Okay knappen nederst i vinduet.