Sådan fjerner du et sektionsskift i et Word-dokument

Microsoft Word indeholder mange værktøjer, der giver dig mulighed for at formatere den tekst, du har føjet til et dokument. Men det indeholder også nogle formateringsmuligheder for selve dokumentet. Dette kan variere fra ting som kolonner til andre funktioner som sektionsskift.

Et afsnitsskift i et Word-dokument giver dig mulighed for at dele dit dokument op i separate dele, som du derefter kan formatere uden at påvirke resten af ​​dokumentet. En almindelig brug for dette er at ændre retningen for en enkelt side af dit dokument, mens resten af ​​dokumentet efterlades i den aktuelle retning.

Men hvis du tidligere har oprettet et sektionsskift, som du ikke længere har brug for, eller hvis du redigerer en andens dokument og ønsker at fjerne et af de sektionsskift, de har tilføjet, så vil vores guide nedenfor vise dig hvordan.

Sådan sletter du et sektionsskift i Microsoft Word

Trinnene i denne artikel blev udført i Microsoft Word til Office 365-versionen af ​​programmet, men vil også fungere i de fleste andre nyere versioner af Word. Det første afsnit af denne artikel giver et hurtigt overblik over, hvordan du fjerner et Word-sektionsskift, men du kan fortsætte med at rulle for at se den fulde guide med billeder, eller du kan klikke her for at springe til det afsnit.

Udbytte: Fjern et sektionsskift i Word

Sådan sletter du et sektionsskift i Word

Print

Lær, hvordan du finder et afsnitsskift i et Word-dokument, og sletter det, hvis du ikke længere ønsker at inkludere det i dit dokument.

Aktiv tid 2 minutter Samlet tid 2 minutter Vanskelighed Medium

Materialer

  • Microsoft Word-dokument med afsnitsskift

Værktøjer

  • Microsoft Word

Instruktioner

  1. Åbn dit dokument i Word.
  2. Vælg fanen Hjem.
  3. Klik på knappen Vis/skjul i afsnittet Afsnit.
  4. Vælg det afsnitsskift, du ønsker at slette.
  5. Tryk på Delete-tasten på dit tastatur.

Noter

Nye sektionsskift kan tilføjes ved at klikke på knappen Pauser på fanen Layout.

Du kan også slette et afsnitsskift ved at placere din markør til venstre for pausen og derefter trykke på Delte-tasten på dit tastatur.

Projekttype: Ordguide / Kategori: Programmer

Fuld vejledning – Fjernelse af et sektionsskift i Word

Trin 1: Åbn dit dokument i Word.

Trin 2: Vælg Hjem fanen øverst i vinduet.

Trin 3: Klik på Vis/skjul knappen i Afsnit sektion af båndet.

Trin 4: Find et sektionsskift i dit dokument, klik derefter med musen i venstre side af bruddet, hold det nede, og træk derefter til højre ende af bruddet for at vælge det hele. Alternativt kan du placere din musemarkør i venstre ende af pausen, men du kan opleve, at en del af pausen kan forblive efter sletning.

Trin 5: Tryk på Slet tasten (ikke Backspace-tasten) på dit tastatur for at fjerne sektionsskiftet.

Hvis du ønsker at tilføje endnu et sektionsskift til et dokument, skal du klikke på det punkt, hvor du ønsker at tilføje skiftet, og vælge Layout fanen, og klik derefter på Pauser knappen og vælg den ønskede type sektionsskift.

Har dit dokument en masse formatering, som viser sig at være svær at fjerne? Find ud af, hvordan du rydder al formatering i Word, hvis du hellere vil starte forfra med almindelig tekst.