Sådan opretter du en ny note fra låseskærmen på en iPhone

Notes-appen er et fantastisk sted for dig at optage tanker eller ideer, du har. Du skal blot åbne appen, oprette en ny note og skrive, hvad du vil. Når dette bliver en vane, kan du opleve, at du gør det nemmere at huske alle vigtige tanker, du har.

Men det er muligt at gøre Notes-appen endnu mere nyttig ved at tilføje en genvej til din iPhones kontrolcenter, som, når der trykkes på, automatisk vil oprette en ny note. Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du sætter dette op på din iPhone.

Sådan tilføjes en Notes-genvej til iPhone Control Center

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 12.2. Ved at fuldføre trinene i denne vejledning vil du tilføje en Notes-knap til kontrolcentret og justere en indstilling for Notes, der får den til at oprette en ny note automatisk, når der trykkes på knappen.

Trin 1: Åbn Indstillinger app.

Trin 2: Vælg Kontrolcenter knap.

Trin 3: Tryk på Tilpas kontroller knap.

Trin 4: Rul ned og tryk på den grønne + knappen til venstre for Noter mulighed.

Trin 5: Tryk på Kontrolcenter knappen øverst til venstre på skærmen.

Trin 6: Tryk på Indstillinger knappen øverst til venstre på skærmen.

Trin 7: Rul ned og vælg Noter mulighed.

Trin 8: Rul til bunden af ​​menuen og vælg Få adgang til noter fra låseskærm knap.

Trin 9: Vælg Opret altid en ny note mulighed, og tryk derefter på Hjem knappen under din skærm for at afslutte appen Indstillinger.

Nu, når din telefon er låst, skal du blot stryge op fra bunden af ​​skærmen og trykke på Noter knappen for at oprette en ny note.

Hvis dit kontrolcenter ikke åbner på låseskærmen, skal du ændre en indstilling for at tillade det at gøre det. Denne indstilling findes i Indstillinger > Touch ID og adgangskode rul derefter ned og tryk på knappen til højre for Kontrolcenter i Tillad adgang, når den er låst afsnit.

Find ud af, hvordan du kan oprette en videooptagelse af din iPhone-skærm og også gøre denne funktion tilgængelig fra kontrolcenteret.