Sådan tilsluttes Canon MX340 til et trådløst netværk

Canon MX340 er en overkommelig trådløs printer, der er fantastisk at bruge i et hjem eller et lille kontor. Muligheden for at forbinde den til dit trådløse netværk betyder, at den kan tilsluttes mange computere på én gang, hvilket begrænser antallet af printere, du skal købe, og derved sparer du nogle penge.

Men det kan være lidt svært at sætte Canon MX340 op på et trådløst netværk, så du kan tilslutte den til dine computere, så tjek vores vejledning nedenfor for at lære, hvordan du bruger den trådløst.

SolveYourTech.com er deltager i Amazon Services LLC Associates Program, et affilieret annonceringsprogram designet til at give websteder mulighed for at tjene reklamegebyrer ved at annoncere og linke til Amazon.com.

Trådløs opsætning til Canon MX340

Denne vejledning vil kræve, at du kender navnet på det trådløse netværk, som du vil oprette forbindelse til, samt sikkerhedsadgangskoden til det netværk. Hvis du ikke kender disse oplysninger, skal du kontakte din trådløse netværksadministrator for at få dem.

Bestil blæk til MX340 fra Amazon i dag, så du har det derhjemme, næste gang du løber tør.

Trin 1: Tænd for Canon MX340.

Trin 2: Tryk på Menu knappen 3 gange for at komme til Enhedsindstillinger mulighed.

Trin 3: Tryk på højre pil én gang for at komme til LAN-indstillinger mulighed, og tryk derefter på Okay knap.

Trin 4: Tryk på højre pil én gang for at komme til Opsætning af trådløst LAN mulighed, og tryk derefter på Okay knap.

Trin 5: Tryk på Okay knappen for at vælge Nem opsætning mulighed.

Trin 6: Tryk på højre pil, indtil du finder dit trådløse netværk, og tryk derefter på Okay knap.

Trin 7: Tryk på Okay knappen igen for at bekræfte, at dette er det korrekte trådløse netværk.

Trin 8: Brug tal- og bogstavtasterne til højre på skærmen for at indtaste adgangskoden til dit trådløse netværk. Du kan skifte mellem tal (1), store bogstaver (A) og små bogstaver (a) ved at trykke på tasten *. Du kan indtaste specialtegn ved at trykke på #-tasten. Du kan slette et tegn ved at placere markøren under det tegn og derefter trykke på Tilbage knap. Tryk på Okay knappen, når adgangskoden er indtastet korrekt.

Efter et par sekunder får du en besked, der siger, at Canon MX340 nu er forbundet til det trådløse netværk. Du kan derefter gå i gang med at installere printeren på dine netværkscomputere.

Du kan læse denne artikel for at lære, hvordan du scanner fra din MX340, når du har opsat din MX340 på dit trådløse netværk og tilsluttet den til din computer.