Sådan scanner du til computer fra Photosmart 6510

Det giver mening at starte en scanning direkte fra HP Photosmart 6510. Du er ved printeren for at indsætte det dokument, der skal scannes, og du kan vælge din printer fra berøringsskærmen for at starte scanningen. Men nogle gange kan du muligvis ikke se din computer opført på berøringsskærmen, hvilket er et resultat af Administrer Scan til computer indstillingen er deaktiveret på din Windows 7-computer. Heldigvis kan dette aktiveres fra din computer, så du kan starte scanninger direkte fra printeren.

Start en scanning fra HP Photosmart 6510

Denne vejledning vil dække begge de trin, der kræves for at aktivere Administrer Scan til computer mulighed, samt de nødvendige trin for rent faktisk at scanne et dokument til den computer. Det vil også antage, at HP Photosmart 6510 allerede er installeret på den computer.

Trin 1: Klik på Start knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik derefter Enheder og printere.

Trin 2: Dobbeltklik på HP Photosmart 6510 ikon.

Trin 3: Dobbeltklik på HP Printer Assistant mulighed.

Trin 4: Klik på Administrer Scan til computer mulighed.

Trin 5: Klik på Aktiver knappen for at tænde for Administrer Scan til computer mulighed.

Trin 6: Placer dokumentet, der skal scannes, på glasscanneren, og tryk derefter på Scan ikonet på Photosmart 6510-berøringsskærmen.

Trin 7: Vælg Computer mulighed.

Trin 8: Vælg dit computernavn fra listen.

Trin 9: Vælg en af ​​"Til fil"-scanningstyperne fra indstillingerne på skærmen. Bemærk, at Foto mulighed vil oprette en JPEG-fil og Dokument mulighed vil oprette en PDF-fil.

Trin 10: Tryk på Ingen mulighed på skærmen, hvis det er det eneste element, du skal scanne, eller tryk på Ja hvis du vil scanne et andet element. Når du er færdig, vil din Mine dokumenter mappen åbnes på din computer, og det scannede dokument vil blive fremhævet. Det vil også få et filnavn som f.eks Scan001.

Hvis du stadig ikke er i stand til at starte en scanning fra printeren, kan problemet være relateret til dit antivirusprogram. Prøv at deaktivere dit antivirusprogram midlertidigt for at se, om det tillader scanningsfunktionen at fungere. Hvis det ikke virker, så overvej at afinstallere og geninstallere Photosmart 6510 for at se, om det løser problemet.

Klik her for at lære, hvordan du installerer Photosmart 6510 på et trådløst netværk.