Udnyt Spotlight-søgning for at finde ting hurtigere på din iPhone

Hvor mange gange har du ledt efter en adresse, et telefonnummer eller anden vigtig information, som du vidste var på din telefon, men du kan ikke huske, hvor den var? Hvis du aktivt bruger e-mail, sms, noter og andre apps på din telefon, så kan det være svært at finde en bestemt information. Heldigvis har iPhone en funktion kaldet Spotlight Search, som du kan konfigurere, så den søger på tværs af en række forskellige apps på én gang.

Når du beslutter dig for, at du vil begynde at bruge Spotlight Search, skal du tage det i betragtning, når du vil gøre noget nemt at finde i fremtiden. Et tilfældigt telefonnummer eller et enkelt navn i dine kontakter betyder måske ikke noget, men hvis du tagger den kontakt med "LA college buddy" i dine kontaktnoter, så kan du bruge Spotlight Search til at finde den senere med det søgeord. Der er ingen korrekt måde at bruge denne funktion på, så du skal beslutte dig for, hvordan det er nemmest for dig at finde tingene.

En ting, der er virkelig nyttig for mig, er dog Noter app. Du kan skrive hvad du vil på en af ​​disse noter, og de er alle søgbare. Jeg har vænnet mig til at oprette en ny note, hver gang jeg har oplysninger, som jeg ved, jeg måske har brug for senere, men som måske ikke nødvendigvis kan inkluderes som en kontaktnote eller kalenderpost. At have hurtig adgang til personlig information som denne på din telefon kan virkelig være uvurderlig, så det er værd at tage sig tid til at lære at bruge det.

Sådan vælger du, hvad der er inkluderet i Spotlight-søgning

Der er en masse forskellige apps, der kan indgå i Spotlight Search, og du har mulighed for at vælge dem til din telefon. Så fortsæt nedenfor for at lære, hvordan du konfigurerer Spotlight Search til at se på de apps, du angiver.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Vælg Spotlight-søgning mulighed.

Trin 4: Vælg de muligheder, du vil inkludere i Spotlight Search.

På dette tidspunkt undrer du dig måske over, hvordan du bruger Spotlight Search-funktionen på din iPhone. For at få adgang til søgelinjen skal du blot stryge ned på en af ​​dine startskærme for at få vist denne skærm –

Derefter kan du indtaste en søgeterm for at finde oplysninger på tværs af alle dine apps. Det er bestemt værd at eksperimentere med lidt for at se, hvordan du bedst kan inkorporere det i din daglige brug, men det kan virkelig være en effektiv måde at organisere de data, der er på din telefon.

Forsøger du at søge efter en kontakt, men du kan ikke finde den, fordi navnet er stavet forkert, eller fordi du henviser til en person med et andet navn? Lær, hvordan du redigerer en kontakts navn på din iPhone 5.