Sådan opretter du en ny kontakt på iPhone 5

De kontaktoplysninger, du har på din iPhone 5, gør det nemt at sende en sms eller e-mail hurtigt, uden at du behøver manuelt at indtaste et telefonnummer eller en e-mailadresse, hver gang du ønsker at sende en besked. Men den information skal komme et sted fra, og det sker typisk, når du opretter en ny kontakt. Processen til at oprette en ny kontakt på din iPhone 5 er relativt enkel og kan udføres ved at følge den korte vejledning nedenfor.

Tilføj en kontakt på iPhone 5

Du kan indtaste så lidt eller så mange oplysninger, som du har brug for, når du opretter en ny kontakt. For eksempel indeholder de fleste af mine kontakter kun et fornavn, efternavn og telefonnummer. Og du kan endda vende tilbage til din kontaktliste på et hvilket som helst tidspunkt senere for at tilføje yderligere oplysninger om en kontakt, efterhånden som du får dem. Du kan også læse denne artikel for at lære, hvordan du opsætter iCloud og sikkerhedskopierer dine kontaktoplysninger i skyen, mens du også giver adgang til dem fra andre enheder, der bruger iCloud og dit Apple ID.

Trin 1: Tryk på telefon ikon.

Trin 2: Tryk på Kontaktpersoner mulighed nederst på skærmen.

Trin 3: Tryk på + knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Trin 4: Indtast alle de oplysninger, du har for den pågældende kontaktperson i de relevante felter, og tryk derefter på Færdig knappen i øverste højre hjørne af skærmen.

Klik her for at lære, hvordan du sletter en kontakt på din iPhone 5.

Læs denne artikel for at lære, hvordan du tilføjer et billede til en iPhone 5-kontakt.