Sådan opretter du en favorit i iOS 7 på iPhone 5

At oprette kontakter på din iPhone 5 er en rigtig nem måde at få adgang til de telefonnumre og e-mailadresser, som du skal bruge regelmæssigt. Men det er bestemt muligt at have for mange kontakter på din iPhone 5, hvilket gør det svært hurtigt at finde de kontaktoplysninger, du har brug for oftere. Det er her muligheden for at indstille bestemte kontakter som favoritter kan være nyttig. Du kan lære, hvordan du indstiller en kontaktperson som en favorit på din iPhone 5 ved at følge nedenstående trin.

Amazon Instant kan være et billigere alternativ til at leje og købe film til at se på din iPhone 5. Se deres udvalg her.

Indstil en kontaktperson som en favorit på din iPhone 5

En anden god grund til at indstille kontakter som favoritter er, hvis du bruger funktionen Forstyr ikke på din iPhone. Du kan konfigurere indstillingerne på Forstyr ikke, så det kun tillader tekst og opkald at komme igennem, hvis de er fra en kontakt, der er på din favoritliste. Så hvis det virker som en god idé at indstille kontakter som favoritter på din iPhone 5, skal du følge vejledningen nedenfor.

Trin 1: Tryk på telefon ikon.

Trin 2: Vælg Kontaktpersoner mulighed nederst på skærmen.

Trin 3: Tryk på navnet på den kontakt, du vil indstille som en favorit.

Trin 4: Rul til bunden af ​​skærmen, og tryk derefter på Tilføj til favoritter mulighed.

Trin 5: Tryk på den kontaktindstilling, du vil indstille som en favorit. I eksempelbilledet nedenfor har jeg et valg mellem et mobiltelefonnummer og en hjemme-e-mailadresse.

Trin 6: Vælg den kontaktindstilling, du vil føje til dine favoritter for det valgte telefonnummer eller e-mailadresse.

Apple TV er en fantastisk tilføjelse til dit hjemmeunderholdningssystem som iPhone-ejer. Du kan streame film til dit tv fra Netflix, iTunes og mere, plus du kan spejle din iPhone-skærm på dit fjernsyn.

Lær, hvordan du lukker apps på iPhone 5, hvis åbne apps dræner dit batteri eller sænker ydeevnen.