Sådan udskrives flere Word-dokumenter på én gang

Hvis du bruger Microsoft Word meget, så skal du højst sandsynligt udskrive dokumenter fra tid til anden. Når du har med et enkelt dokument at gøre, er det relativt nemt at navigere til menuen Udskriv og udskrive det pågældende dokument. Men dette kan være kedeligt, hvis du har en række dokumenter, som du skal udskrive. Heldigvis er Word integreret i Windows 7 temmelig problemfrit, og du kan udskrive flere Word-dokumenter på én gang fra en mappe i Windows 7 ved at følge vores guide nedenfor.

Udskrivning af mere end ét Word-dokument på én gang i Windows 7

Bemærk, at vejledningen nedenfor vil antage, at alle de Word-dokumenter, du vil udskrive, er placeret i den samme mappe. Hvis ikke, skal du flytte de filer, du vil udskrive, til den samme mappe.

Trin 1: Åbn mappen, der indeholder de Word-dokumenter, du vil udskrive.

Trin 2: Hold nede Ctrl på dit tastatur, og klik derefter på hvert af de dokumenter, du vil udskrive. Du kan vælge alle dokumenter i en mappe ved at trykke på Ctrl + A.

Trin 3: Klik på Print knappen i den blå bjælke øverst i vinduet, eller højreklik på en af ​​de valgte filer og klik på Print mulighed.

Word skal åbne hver af filerne for at udskrive dem, men vil lukke, når hver fil er udskrevet. Dette sker automatisk, så du behøver ikke at gøre noget, mens dine filer udskrives.

Skal du udskrive adresselabels? Du kan lære, hvordan du udskriver etiketter i Microsoft Word 2010 ved at læse denne artikel.