Sådan sletter du en tekstboks i Google Slides

At arbejde med Google Slides involverer normalt tilføjelse af forskellige visuelle elementer og objekter, der kan formidle dine tanker og ideer. Tilføjelse af tekstbokse er den typiske metode til at vise tekst på et dias, og du kan klikke og trække i en tekstboks, når du skal flytte den. Men når du skal slette en tekstboks fra et dias, har du måske fundet ud af, at det dog ikke er så nemt, som du ville have gjort.

Når du skal tilføje tekst til et af slides i din præsentation, er en tekstboks som regel den bedste mulighed. Nogle af temaerne i Google Slides, såvel som nogle slideskabeloner, vil endda indeholde et par tekstbokse som standard.

Men hvis du har et tekstfelt i dit dias, som du ikke vil have, leder du måske efter en måde at fjerne det fra diaset. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du vælger et tekstfelt, så du kan fjerne det.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan sletter du tekstboks i Google Slides 2 Sådan fjerner du en tekstboks fra et dias i Google Slides (vejledning med billeder) 3 Metode 2 – Sådan sletter du tekstboks i Google Slides 4 Ofte stillede spørgsmål 5 Yderligere kilder

Sådan sletter du tekstboks i Google Slides

  1. Åbn din præsentation.
  2. Klik på tekstfeltets kant.
  3. Vælg Redigere fanen.
  4. Vælge Slet.

Vores artikel fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om sletning af et tekstfelt i Google Slides, inklusive billeder af disse trin.

Sådan fjerner du en tekstboks fra et dias i Google Slides (vejledning med billeder)

Trinnene i denne artikel forudsætter, at du i øjeblikket har en eksisterende Google Slides-fil, der indeholder et dias med en tekstboks, som du vil fjerne. Denne vejledning vil slette tekstboksobjektet såvel som al tekst indeholdt i det.

Trin 1: Gå til dit Google Drev på //drive.google.com/drive/my-drive, og åbn diasshowet, der indeholder det tekstfelt, du vil slette.

Trin 2: Klik inde i det tekstfelt, du vil slette, og klik derefter på kanten af ​​tekstfeltet for at vælge det.

Trin 3: Vælg Redigere fanen øverst i vinduet.

Trin 4: Klik på Slet mulighed for at slette tekstboksen.

Der er en anden måde at slette en tekstboks i Google Slides på, som kan være lidt hurtigere, da den bruger tastaturet i stedet for programmenuen.

Metode 2 – Sådan sletter du tekstboks i Google Slides

Ligesom du måske har fundet i Microsoft-applikationer såsom Word og Powerpoint, kan du drage fordel af nogle af knapperne på dit tastatur til at flytte eller slette uønskede dokumentobjekter.

Du kan også slette tekstboksen ved at trykke på Slet nøgle eller Backspace tasten på dit tastatur, mens tekstboksobjektet er markeret. Denne mulighed kan spare dig for et par sekunder, især hvis du kan lide at bruge tastaturgenveje eller undgå at bruge din mus, når det er muligt.

Mangler dit diasshow noget? Eller virker det kedeligt? Find ud af, hvordan du anvender et tema til dit diasshow i Google Slides, og giv det lidt mere visuel appel, hvilket kan være nyttigt til at fastholde dit publikums opmærksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Sp.: Hvorfor kan jeg ikke slette et tekstfelt i Google Slides?

A: Den primære grund til, at jeg har set, hvorfor nogen ikke kan fjerne et tekstfelt fra et dias, er, at selve tekstfeltet ikke er valgt. Du skal klikke på kanten af ​​tekstboksen for at slette den. Hvis du ser en blinkende markør inde i tekstboksen, er boksen ikke markeret. Du skal klikke på kanten af ​​tekstboksen for at fjerne den fra præsentationen.

Q: Hvordan sletter du en tekstboks?

A: Mens vi har diskuteret et par forskellige metoder til at fjerne tekstbokse, er min foretrukne metode at trykke på Delete-tasten. Så du skal blot klikke på kanten af ​​en tekstboks, som du ikke vil have mere, og derefter trykke på den Delete- eller Del-tast på dit tastatur for at fjerne objektet fra diaset.

Sp: Hvordan sletter du et tekstfelt på Google Slides på en Chromebook?

A: Google Slides på en Chromebook fungerer på samme måde som Google Slides i en webbrowser. Du kan enten bruge Slet-indstillingen, som findes i menuen Rediger, eller du kan vælge tekstboksobjektet og trykke på Delete- eller Backspace-tasten på dit tastatur.

Q: Ned, sletter du noget på Google Slides?

Sv: Selvom denne artikel primært fokuserer på at fjerne tekstbokse fra dias, kan du bruge en af ​​disse metoder til at fjerne næsten alle andre diaselementer i stedet. Hvis du har brug for at fjerne noget fra din præsentation, f.eks. et billede eller en video, vil du næsten altid fjerne objektet fra diasshowet, hvis du vælger det og derefter vælger Slet i menuen Rediger eller trykker på tasten på dit tastatur.

Yderligere kilder

  • Sådan ændres skalaen på en tekstboks i Google Slides
  • Sådan tilføjer du punkttegn i Google Slides
  • Sådan ændres skrifttypen på alle slides i Google Slides
  • Sådan vælger du alle elementerne på et dias i Google Slides
  • Sådan sletter du guider i Google Slides
  • Sådan ændres lagrækkefølgen i Google Slides