Sådan Caps Lock på iPhone 11

Hvis du ofte skriver med mange store bogstaver, kan du være vant til konstant at trykke på Shift-tasten før hvert bogstav, du vil bruge stort. Men dette kan være langsomt, og det er nemt at fejlagtigt skrive et lille bogstav i ny og næ.

Du spekulerer måske på, om der er en "Caps Lock"-funktion på din iPhone 11, ligesom du har set på tastaturer på din bærbare eller stationære computer. Heldigvis er dette noget, der er tilgængeligt.

Trinene i denne artikel viser dig, hvordan du bruger caps lock på en iPhone 11. Vi viser dig også, hvor du kan finde Caps Lock iPhone-indstillingen, hvis du følger disse trin, men stadig ikke er i stand til at bruge den.

  • Du vil vide, at du har aktiveret caps lock, når der er en vandret linje under shift-tasten på dit tastatur.
  • Hvis du skifter tastaturtilstand, f.eks. til tal eller symboler, forsvinder caps lock.
  • Du kan deaktivere caps lock på din iPhone ved blot at trykke på Shift-tasten, som du brugte til at aktivere caps lock en gang til.
Yield: Aktiverer caps lock på iPhone 11-tastaturet

Sådan bruger du Caps Lock på en iPhone 11

Print

Find ud af, hvordan du hurtigt aktiverer caps lock på standard iPhone 11-tastaturet med et simpelt trick, der involverer Shift-tasten.

Forberedelsestid 1 minut Aktiv tid 1 minut Ekstra tid 1 minut Samlet tid 3 minutter Vanskelighed Let

Værktøjer

  • iPhone

Instruktioner

  1. Åbn en app, der bruger tastaturet.
  2. Dobbelttryk på Flytte tasten for at aktivere caps lock.

Noter

Du kan afslutte caps lock-tilstand ved at skifte til tal- eller symbolindtastning eller ved at trykke på Shift-tasten igen.

Hvis du ikke er i stand til at bruge caps lock, kan det være slået fra. Du kan finde Caps Lock iPhone-indstillingen på Indstillinger > Generelt > Tastatur > Aktiver Caps Lock.

© SolveYourTech Projekttype: iPhone guide / Kategori: Mobil

Tastaturet på Apple-enheder, der bruger iOS-operativsystemet, såsom en iPhone, iPad eller iPod Touch, har et enkelt layout, der er responsivt og nemt at skrive med.

Men du kan være frustreret over dit iPhone-tastatur, når du skal skrive flere store bogstaver i træk, kun for at tastaturet vender tilbage til små bogstaver, hver gang du indtaster et stort bogstav.

Heldigvis er der en måde at bruge caps lock på en iPhone 11, selvom det ikke involverer en dedikeret caps lock-nøgle, som du har på din stationære eller bærbare computer.

Vores guide nedenfor viser dig, hvordan du aktiverer caps lock på en iPhone, samt hvor du finder indstillingen på enheden, der lader dig beslutte, om caps lock skal kunne bruges eller ej.

Sådan aktiveres Caps Lock på en iPhone (vejledning med billeder)

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 11 i iOS 13.4.1. Caps lock-indstillingen på iPhone er aktiveret som standard, så trinene nedenfor bør lade dig skrive med store bogstaver, hvis denne indstilling ikke er blevet ændret.

Hvis du stadig ikke er i stand til at skrive med store bogstaver efter at have gennemført dette afsnit, skal du fortsætte med at læse for at se, hvor du kan finde tastaturets caps lock-indstilling og aktivere den.

Trin 1: Åbn en app, der bruger iPhone-tastaturet.

Jeg bruger appen Beskeder til at sende en tekstbesked med store bogstaver.

Trin 2: Dobbelttryk påFlytte tasten for at aktivere caps lock.

Shift-tasten er den, der ligner en pil op.

Bemærk, at der skal vises en vandret linje under Shift-tasten, når caps lock er aktiveret. Jeg har det aktiveret på billedet ovenfor.

Nedenfor vil vi kontrollere tastaturindstillingerne for din iPhone og aktivere caps lock, hvis dobbelttryk på Shift-tasten ikke giver dig mulighed for at bruge caps lock-funktionaliteten.

Sådan aktiveres Caps Lock på iPhone 11

Det er sandsynligt, at muligheden for at skrive alle store bogstaver allerede er aktiveret, men hvis du ikke er i stand til at bruge ovenstående trin, skal du muligvis tage endnu et skridt. Dette vil involvere at foretage en justering af tastaturindstillingerne på enheden.

Trin 1: Åbn Indstillinger app.

Trin 2: Rul ned og vælg Generel mulighed.

Trin 3: Vælg Tastatur knap.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for Aktiver Caps Lock at tænde den.

Find ud af, hvordan du slipper af med små bogstaver på din iPhone, hvis du foretrækker at have iPhone-tastaturet til at vise store bogstaver hele tiden frem for at skifte mellem store og små bogstaver baseret på, hvad du faktisk skriver.

Flere oplysninger om, hvordan du laver Caps Lock på iPhone

Efter at have navigeret til Indstillinger > Generelt > Tastatur, har du sikkert lagt mærke til, at der er flere andre indstillinger på din Tastaturmenu, der styrer den måde, tastaturet opfører sig på. Nogle af disse muligheder kan være forskellige steder i denne menu afhængigt af antallet af forskellige tastatursprog, du har installeret, eller den iOS-version, der er installeret på din telefon. Disse indstillinger omfatter:

  • Autokorrektion – telefonen vil automatisk rette eventuelle fejl, som den identificerer
  • Smart tegnsætning – konverterer automatisk nogle tegnsætningstegn til andre
  • Forhåndsvisning af karakter – en pop op med det valgte bogstav vises
  • "." Genvej – dobbelttryk på mellemrumstasten tilføjer et punktum og derefter et mellemrum
  • Aktiver diktering – tilføjer mikrofonen til tastaturet, så du kan lave tale til tekst
  • Automatisk brug af store bogstaver – vil automatisk skrive det første bogstav med stort efter tegnsætning
  • Kontroller stavning – røde understregninger vises under fejlstavede ord
  • Forudsigende – iPhone vil vise en grå bjælke med ord baseret på, hvad du har skrevet
  • Skub for at skrive – du kan glide fingeren for at skrive i stedet for bare at trykke
  • Slet Slide-to-Type Efter Word – sletter hele ordet, hvis du glider til slettetasten efter at have brugt slide til at skrive et helt ord

Når du vælger at aktivere caps lock, forbliver den kun aktiveret for den besked, du er ved at skrive. Hvis du afslutter appen eller starter en ny besked, bliver du nødt til at genaktivere caps lock igen ved at trykke to gange på Shift-knappen.

Yderligere kilder

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere