Hvad er statuslinjen på en iPhone 6?

Vi har flere artikler på solveyourtech.com, der henviser til iPhone-statuslinjen. Men hvis du aldrig har hørt placeringen kaldet ved det navn, kan du blive forvirret, når den nævnes som placeringen for et ikon eller placeringen af ​​en vigtig information, såsom batteriikonet.

iPhone 6-statuslinjen er den vandrette bjælke øverst på skærmen, der inkluderer ting som f.eks. tid, batteriindikator og information om det netværk, som du i øjeblikket er forbundet til. Statuslinjen er angivet på billedet nedenfor.

Nogle af symbolerne i statuslinjen er identificeret på billedet nedenfor.

Særligt bemærkelsesværdigt er pilikonet, der fortæller dig, hvornår en app eller tjeneste på din iPhone bruger placeringstjenester. Du kan finde ud af meget mere om den pil, og hvorfor den nogle gange kan have en anden farve.

Et af de mindre almindeligt sete ikoner er flyet, som fortæller dig, at du er i flytilstand. Dette ikon kan være særligt bekymrende, da mange af funktionerne på din iPhone ikke fungerer, når du er i flytilstand. Lær, hvordan du kan slå flytilstand fra, hvis du aktiverede den ved et uheld.