Sådan fjerner du HBO Now-kanalen fra Roku 3

HBO Now er en længe ventet tjeneste, der giver dig mulighed for at se HBO-shows og film uden også at have et HBO-abonnement med din kabel-tv-pakke. Den har også en kanal, som du kan installere på din Roku 3, så du kan streame video direkte til enheden.

Men hvis HBO Now-kanalen er på din Roku, og du ikke har et abonnement, eller du blot ønsker at fjerne kanalen, så vil vores guide nedenfor vise dig, hvordan du afinstallerer den.

Fjernelse af HBO Now-kanalen fra Roku 3

Trinnene i denne artikel antager, at du i øjeblikket har en HBO Now-kanal, der vises på startskærmen på din Roku 3, og at du vil fjerne den. Hvis du senere beslutter dig for, at du gerne vil geninstallere HBO Now-kanalen, så vil denne guide vise dig, hvordan du finder, downloader og installerer en kanal direkte fra din Roku.

Bemærk, at HBO Now og HBO Go er to forskellige kanaler, og de kan installeres på din Roku samtidigt. HBO Now er et månedligt abonnement, som du kan bruge uden at have HBO hos din kabeludbyder, mens HBO Go kræver, at du har HBO-tjenesten som en del af dit kabelabonnement.

Sådan fjerner du HBO Now-kanalen fra din Roku 3 -

  1. Tryk på Hjem knappen på din Roku-fjernbetjening for at komme til startskærmen.
  2. Vælg Hjem fra menuen i venstre side af skærmen, og tryk derefter på Okay knap.
  3. Brug pilene på fjernbetjeningen til at vælge HBO nu kanal, og tryk derefter på * knappen på fjernbetjeningen.
  4. Vælg Fjern kanal mulighed, og tryk derefter på Okay knappen på fjernbetjeningen.
  5. Vælg Fjerne mulighed, og tryk derefter på Okay knappen for at fuldføre fjernelse af kanalen.

Disse trin er også vist nedenfor med billeder -

Trin 1: Tryk på Hjem knappen på din Roku 3 fjernbetjening.

Trin 2: Fremhæv Hjem mulighed i kolonnen i venstre side af skærmen, og tryk derefter på Okay knappen på din fjernbetjening.

Trin 3: Naviger til HBO nu firkant i menuen, og tryk derefter på * knappen på din fjernbetjening.

Trin 4: Rul til Fjern kanal mulighed, og tryk derefter på Okay knappen på din fjernbetjening.

Trin 5: Vælg Fjerne mulighed, og tryk derefter på Okay knappen på din fjernbetjening for at bekræfte, at du ønsker at fjerne HBO Now-kanalen.

Er du ved at kede dig med udseendet af Roku-menuen, og du vil have noget andet? Skift Roku 3-temaet til en af ​​flere muligheder for at ændre den måde, menuerne ser ud.