Sådan opretter du hurtigt en tjekliste i Notes-appen på en iPhone 7

Tjeklister på din iPhone er virkelig nyttige som to-do-lister og indkøbslister, som du kan få adgang til i løbet af dagen. Du kan også oprette tjeklister i Påmindelser-appen, men du kan være mere tryg ved at oprette tjeklister i Notes-appen eller finde ud af, at det er nemmere at bruge og dele.

Men at oprette en ny tjekliste i Notes-appen kræver flere trin, og du leder måske efter en hurtigere måde at oprette en ny på. Vores vejledning nedenfor viser dig en hurtig måde at lave en tjekliste på din iPhone, der bruger en speciel menu, som du kan få adgang til via enhedens 3D Touch-funktion.

Sådan opretter du en ny tjekliste på en iPhone 7

Trinnene i denne vejledning blev udført på en iPhone 7 Plus i iOS 10. Disse trin forudsætter, at 3D Touch er aktiveret på din enhed. Hvis du følger nedenstående trin og ikke er i stand til at oprette en ny tjekliste, har du muligvis ikke 3D Touch aktiveret på din iPhone. Du kan tænde den ved at gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > 3D Touch. Du kan læse her for mere information om at finde 3D Touch-indstillingen på din iPhone. Men fortsæt nedenfor for at se, hvordan du opretter en tjekliste.

Trin 1: Find Noter app på din iPhone.

Trin 2: Tryk og hold på Noter ikon. Du skal trykke ned med en smule kraft for at aktivere 3D Touch-menuen. Hvis appikonet i stedet begynder at ryste, skal du trykke på knappen Hjem under skærmen og prøve igen.

Trin 3: Vælg Ny tjekliste mulighed.

Du kan også oprette en ny tjekliste fra Notes-appen. Denne artikel vil vise dig hvordan.

Har du problemer med at slette apps, fordi du bliver ved med at få 3D Touch-menuerne i stedet for? Klik her for at se hvorfor.