Sådan afmelder du Tidal på en iPhone 6

Sidst opdateret: 16. december 2016

Vi har tidligere skrevet om at slå automatisk fornyelse fra for et Apple Music-abonnement, hvilket er med til at forhindre dig i at blive opkrævet, når din gratis prøveperiode er forbi. Det kan være svært at huske at gøre dette i slutningen af ​​den gratis prøveperiode, så det er nyttigt at gøre det så hurtigt som muligt. Tidal er en anden abonnementstjeneste, hvor du vil blive opkrævet for at fortsætte med at bruge tjenesten efter din prøveperiode, så du leder muligvis efter en måde at forhindre, at abonnementet fornyes, indtil du har besluttet dig for tjenesten.

Guiden nedenfor viser dig, hvordan du finder det sted, hvor Tidals automatiske fornyelsesindstilling er placeret på din iPhone, så du kan slukke den.

Sådan annullerer du et Tidal-abonnement i iOS 9 –

  1. Åbn Indstillinger menu.
  2. Vælg iTunes & App Store.
  3. Tryk på Apple-id knappen øverst på skærmen.
  4. Tryk på Se Apple ID knap.
  5. Indtast din iTunes-adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  6. Tryk på Styre knappen under Abonnementer.
  7. Tryk på TIDAL mulighed.
  8. Tryk på knappen til højre for Automatisk fornyelse.
  9. Tryk på Sluk knap.
  10. Tryk på Færdig knap.

Ovenstående trin fungerer også for iPhone-modeller, der kører iOS 10-softwaren. Trinene for annullering af Tidal-abonnementet gentages nedenfor med billeder -

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og tryk på iTunes & App Store knap.

Trin 3: Tryk på din Apple-id øverst på skærmen.

Trin 4: Tryk på Se Apple ID knap.

Trin 5: Indtast adgangskoden til din iTunes-konto.

Trin 6: Tryk på Styre knappen placeret i Abonnementer afsnit.

Trin 7: Tryk på TIDAL mulighed.

Trin 8: Tryk på knappen til højre for Automatisk fornyelse mulighed.

Trin 9: Vælg Sluk mulighed.

Trin 10: Tryk på Færdig knappen i øverste højre hjørne af skærmen for at gemme dine ændringer og afslutte denne menu.

Bemærk, at opsigelse af et Tidal-abonnement på din iPhone ikke vil afslutte kontoen med det samme. Du vil fortsat kunne bruge Tidal-tjenesten, indtil din nuværende abonnementsperiode er udløbet.

Hvis du gerne vil slette Tidal fra din iPhone, efter du har opsagt dit Tidal-abonnement, så kan du gøre det ved at trykke og holde på Tidevand app-ikonet ved at trykke på det lille x i øverste venstre hjørne af ikonet, og tryk derefter på Slet knap. Du kan læse denne artikel om sletning af iPhone-apps for mere information.

Mange af apps på din iPhone vil bruge mobildata, hvis du bruger appen, mens du er tilsluttet et mobilnetværk. Dette kan dog få dig til at bruge for store mængder data, som i sidste ende kan medføre overpris fra din mobiludbyder. Lær, hvordan du slår mobildatabrug fra for individuelle iPhone-apps for at begrænse visse apps til kun at bruge Wi-Fi-netværk.