Tilføj hurtigt latinsk tekst i Word 2013

Sidst opdateret: 10. februar 2017

Du vil måske opdage, at du skal tilføje et latinsk afsnit til et dokument i Word 2013, når du har brug for at se strukturen af ​​et dokument, eller give et skabelondokument til nogen, men du har endnu ikke haft mulighed for at skabe det rigtige indhold som i sidste ende vil erstatte dit latinske afsnit.

Du har muligvis fundet latinske eksempeltekstgeneratorer online og kopieret og indsat tekst, eller endda billeder af tekst, fra disse generatorer i dit dokument. Men at oprette et eksempeldokument som dette kan kræve, at du indsætter tekst, som du kan formatere, og det er ikke altid nemt at oprette et falsk dokument af betydelig længde. Heldigvis har Word 2013 en interessant funktion, der giver dig mulighed for at generere flere latinske afsnit af "lorem ipsum"-tekst, som du kan bruge til at oprette dit eksempeldokument.

Sådan tilføjes Lorem Ipsum-tekst i Word 2013

Trinene nedenfor viser dig en simpel formel, som du kan føje til et Word-dokument, som automatisk tilføjer lorem ipsum latinsk tekst til dit dokument. Du kan angive antallet af afsnit og sætninger pr. afsnit. Så hvis du for eksempel skulle tilføje et latinsk afsnit med 5 sætninger, ville du være i stand til at gøre det ved at følge disse trin.

Trin 1: Start Word 2013 og opret et nyt dokument, eller åbn et eksisterende dokument, som du vil tilføje latinsk tekst til.

Trin 2: Klik inde i dokumentet på det sted, hvor du vil indsætte den latinske tekst.

Trin 3: Indtast formlen =lorem(X,Y) hvor x er lig med antallet af afsnit, du vil indsætte, og Y er lig med antallet af sætninger i hvert afsnit. For eksempel formlen =lorem(10, 5) ville skabe 10 afsnit med latinsk tekst med 5 sætninger i hvert afsnit. Trykke Gå ind på dit tastatur efter at have indtastet formlen for at indsætte teksten.

Resume – hvordan man tilføjer et latinsk afsnit til et Word 2013-dokument

  1. Åbn dit dokument i Word 2013.
  2. Klik på det punkt, hvor du vil indsætte dine latinske afsnit.
  3. Type =LOREM(X, X) og udskift den første x med antallet af afsnit, og det andet x med antallet af sætninger pr. afsnit.
  4. Trykke Gå ind efter =LOREM(X, X) formel til at generere dine latinske afsnit.

Er teksten i dit dokument med dobbelt afstand, men du vil have den med enkelt afstand? Denne artikel vil lære dig, hvordan du ændrer Word 2013, så det som standard ikke dobbelt-spacer din tekst.