Outlook.com - Sådan tømmes slettede elementer, når du logger ud

Når du sletter et element fra din indbakke i Outlook.com, flyttes det til mappen Slettede elementer. Det element vil forblive på det pågældende sted i en kort periode, hvorefter det vil blive slettet permanent. Dette giver dig mulighed for at gendanne en besked, hvis du senere beslutter dig for at beholde den.

Men det betyder også, at enhver e-mail, der indeholder følsomme oplysninger, vil være tilgængelige for alle med dine Outlook.com-logonoplysninger, og det kan du være bekymret over. En ting, du kan gøre, er at ændre en indstilling i Outlook.com, så den automatisk tømmer dine slettede elementer, når du logger ud. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvor du kan finde denne indstilling, så du kan bruge den.

Sådan tømmes slettede elementer ved log ud i Outlook.com

Trinnene i denne artikel blev udført på desktopversionen af ​​Google Chrome. Når du har gennemført disse trin, har du ændret en indstilling i Outlook.com, der vil få den til at tømme mappen med slettede elementer, når du logger ud. Det betyder, at enhver besked, som du flytter til mappen Slettede elementer, vil blive slettet permanent, når du logger ud af din konto.

Trin 1: Gå til //www.outlook.com og log ind på den Outlook.com-konto, som du automatisk vil tømme mappen Slettede elementer for, når du logger ud.

Trin 2: Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i vinduet.

Trin 3: Vælg Se alle indstillinger link nederst i menuen.

Trin 4: Vælg Beskedhåndtering fanen i menuens midterste kolonne.

Trin 5: Marker feltet til venstre for Tøm mappen med mine slettede elementer, og klik derefter på den blå Gemme knappen øverst til højre i menuen for at anvende ændringen.

Tilføjes forhåndsvisninger af websider under dine hyperlinks i Outlook.com, og du vil gerne have, at det stopper? Find ud af, hvordan du deaktiverer forhåndsvisninger af Outlook.com-links, hvis du kun ønsker at vise et klikbart link i din e-mail.