Sådan navngives kolonner i Excel 2013

At placere beskrivelser til kolonner øverst i dit regneark er en fantastisk måde at mærke dine data på og gøre det nemmere at forstå. Dette er så almindelig en praksis, at Excel faktisk giver det et navn, som er "titelrækken." Du kan endda vælge at fryse titelrækken, hvis du gerne vil have, at den forbliver synlig, når du ruller ned i dit regneark.

Vores vejledning nedenfor viser dig, hvordan du indsætter en ny række øverst i dit regneark, så du kan bruge det som en titelrække. Vi vil også diskutere, hvordan du laver en markering med titelrækker til en tabel i Excel, så du kan udføre andre handlinger på dine data, såsom filtrering og sortering.

Sådan tilføjes en titelrække til et regneark i Excel 2013

Trinene i denne artikel blev udført i Microsoft Excel 2013. Disse trin vil også fungere i andre versioner af Excel. Vi vil også diskutere at omdanne et udvalg af celler til en tabel i Excel i afsnittet nedenfor, som kan være tættere på det resultat, du forsøger at opnå, hvis tilføjelse af titelrækken ikke er det ønskede resultat.

Trin 1: Åbn dit regneark i Excel 2013.

Trin 2: Klik på nummeret på den øverste række i venstre side af regnearket. Hvis du ikke har skjult nogen rækker, skal dette være række 1.

Trin 3: Højreklik på det valgte rækkenummer, og vælg derefter Indsæt mulighed. Du kan også indsætte en ny række, når en række er valgt ved at trykke på Ctrl + Shift + + på dit tastatur.

Trin 4: Tilføj kolonnenavne i de tomme celler i denne nye række.

Sådan gør du et udvalg til en tabel i Excel 2013

Nu hvor du har tilføjet dine kolonnenavne, kan du gå et skridt videre ved at omdanne et udvalg til en tabel med nedenstående trin.

Trin 1: Vælg de celler, du vil inkludere i tabellen.

Trin 2: Klik på Indsæt fanen øverst i vinduet.

Trin 3: Vælg Bord knappen i Tabeller sektion af båndet.

Trin 4: Bekræft, at Min tabel har overskrifter er markeret, og klik derefter på Okay knap.

Hvis du scroller ned i din tabel, vil du se, at tabelkolonnenavnene erstatter kolonnebogstaverne, mens tabellen stadig er synlig.

Nu hvor du har sat dit bord op på den måde, du ønsker, vil en af ​​de næste forhindringer være at få det til at udskrive korrekt. Tjek vores Excel-udskrivningsguide for nogle tips til at gøre dit regneark lidt nemmere at administrere, når det udskrives på papir.