Sådan tilføjer du et ikke-Steam-spil til Steam

Steam-tjenesten fra Valve er en utrolig populær applikation, der lader dig administrere dit bibliotek af pc-spil. Mange udviklere vælger at sætte deres spil på Steam, og de fleste pc-spillere har sandsynligvis Steam installeret på deres computere.

Men nogle gange vil du finde et spil, der ikke er på Steam, hvilket betyder, at spillet skal administreres enten med en anden spiltjeneste eller endda individuelt. Hvis du er blevet vant til at bruge Steam til at administrere dit spilbibliotek, så kan dette være lidt irriterende. Heldigvis har Steam en måde, hvorpå du kan tilføje et ikke-Steam-spil til dit bibliotek, så du kan få adgang til det fra Steam-applikationen.

Sådan tilføjer du et spil til Steam-biblioteket, selvom det ikke er et Steam-spil

Trinnene i denne artikel blev udført på en Windows 10 bærbar computer. Denne vejledning antager, at du allerede har installeret både Steam og det ikke-Steam-spil, som du ønsker at tilføje til dit bibliotek. Jeg vil tilføje Magic Arena-spillet i nedenstående trin.

Trin 1: Åbn Steam.

Trin 2: Klik på Spil fanen øverst i vinduet, og vælg derefter Føj et ikke-Steam-spil til mit bibliotek.

Trin 3: Rul ned og marker afkrydsningsfeltet til venstre for det spil, du ønsker at tilføje, og klik derefter på Tilføj valgte programmer knap.

Hvis du nu klikker på Bibliotek fanen vil du være i stand til at finde det spil, du lige har tilføjet.

Hvis du klikker på det spil, vil du se en Spil knap, som du kan klikke på for at starte spillet inde fra Steam.

Løber du tør for plads på din harddisk, eller har du mange programmer, du ikke bruger? Find ud af, hvordan du afinstallerer et program i Windows 10 og rydder op på din harddisk.