Sådan annullerer du et iTunes-abonnement på en iPhone

Der er en række magasiner og tjenester, der kan købes direkte fra din iTunes, og mange af dem vil indeholde en mulighed for at tegne et abonnement. Hvis du har til hensigt at bruge denne vare i en længere periode, kan et automatisk fornyende abonnement være praktisk.

Men hvis du modtager en mystisk debitering i iTunes, eller du ønsker at annullere noget, du ikke længere bruger, så skal du vide, hvordan du opsiger et eksisterende abonnement i iTunes. Heldigvis kan dette gøres direkte fra din iPhone i iOS 8 ved at bruge nedenstående trin.

Har du tidligere brugt et iTunes-gavekort, men er du ikke sikker på, hvor meget der er tilbage? Du kan tjekke din iTunes-gavekortsaldo på din iPhone og finde ud af det.

Administrer et iTunes-abonnement på en iPhone 6 Plus

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 6 Plus i iOS 8.1.2. Disse trin virker muligvis ikke for tidligere versioner af iOS.

Trin 1: Tryk på Indstillinger ikon.

Trin 2: Rul ned og vælg iTunes & App Store mulighed.

Trin 3: Tryk på Apple-id knappen øverst på skærmen.

Trin 4: Tryk på Se Apple ID indstilling, og indtast derefter adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.

Trin 5: Tryk på Styre knappen under Abonnementer.

Trin 6: Annuller et abonnement ved at trykke på knappen til højre for Auto-fornyelse, og tryk derefter på Sluk knappen for at bekræfte.

Hvis du allerede har betalt for en periode af abonnementet, så kan du fortsætte med at bruge det, indtil det nuværende abonnement er udløbet.

Har du ledt efter en måde at give nogen en iTunes-gave på, men vil du foretrække at give noget andet end et gavekort? Lær, hvordan du giver en film i iTunes direkte fra din iPhone.