Sådan eksporteres Outlook 2013-kontakter til Excel

De oplysninger, du har gemt for dine kontakter i Microsoft Outlook 2013, kan være nyttige af en række forskellige årsager. Udover at gemme oplysninger om, hvordan man kommer i kontakt med venner, familie, kolleger eller kunder, gør det det også nemmere at udføre visse opgaver, såsom at lave distributionslister.

Men uanset om du blot ønsker at lave en sikkerhedskopi af disse oplysninger for at forhindre, at de går tabt, eller du skal se alle dine kontaktoplysninger i én fil for at kombinere e-mailadresser eller telefonnumre, er muligheden for at lægge disse oplysninger i et regneark, der Excel kan læse er meget nyttigt. Heldigvis kan du eksportere alle dine kontakter fra Outlook 2013 til en .csv-fil, som du kan se i Microsoft Excel.

Eksporter Outlook-kontakter til en .csv-fil

Under processen med at eksportere dine Outlook 2013-kontakter til .csv-filformatet, får du mulighed for alternativt at eksportere dem til en .pst-fil. Dette er ikke fordelagtigt med det formål at se dine kontakter i Excel, men kan være nyttigt, hvis du skal kopiere kontakter fra Outlook på én computer til Outlook på en anden computer. Men da vi er fokuseret på at eksportere Outlook-kontaktpersonerne til et filformat, der kan læses af Microsoft Excel, skal du følge nedenstående trin.

Trin 1: Start Microsoft Outlook 2013.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Åbn & Eksporter mulighed i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Klik på Import Eksport knap.

Trin 5: Vælg indstillingen for eksport til en fil, og klik derefter på Næste knap.

Trin 6: Vælg Kommaseparerede værdier mulighed, og klik derefter på Næste knap.

Trin 7: Vælg Kontaktpersoner mulighed under Personlige mapper, og klik derefter på Næste knap.

Trin 8: Klik på Gennemse knappen, skal du indtaste et navn til din eksporterede fil i Filnavn feltet, vælg placeringen for den eksporterede fil, og klik derefter på Okay knap.

Trin 9: Klik på Næste knap.

Trin 10: Klik på Afslut knap.

Har du brug for at købe nogle gavekort til nogen, men leder du efter en mulighed, der er lidt mere personlig end de generiske, du ville finde i butikkerne? Amazon-gavekort kan tilpasses med dine egne billeder og kan oprettes i flere forskellige pålydende værdier. Du kan endda oprette videogavekort.