Sådan får du vist eller skjuler gitterlinjer i Google Sheets på en iPhone

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du ændrer en indstilling i Google Sheets iPhone-appen, så du kan se eller skjule gitterlinjerne i dit regneark.

  1. Åbn Google Sheets-appen.
  2. Vælg den fil, der skal redigeres.
  3. Tryk på regnearkets navn nederst på skærmen.
  4. Tryk på knappen til højre for Gitterlinjer at vise eller skjule dem.

Gitterlinjerne i et regneark er et nyttigt værktøj til at gøre data nemmere at se. De fleste regnearksapplikationer giver dig mulighed for at skifte mellem dine gitterlinjer, inklusive Google Sheets iPhone-appen.

Men at navigere rundt i Google Sheets-appen kan være lidt vanskelig i starten, især når du vil ændre en indstilling, der påvirker et helt regneark.

Heldigvis er der dog muligheder for at justere indstillinger som gitterlinjevisningen. Vores guide nedenfor viser dig hvordan.

Google Sheets iPhone – Sådan får du vist eller skjule gitterlinjer

Trinnene i denne artikel blev udført på en iPhone 11 i iOS 13.3. Jeg bruger den nyeste version af appen, der var tilgængelig, da artiklen blev skrevet. Hvis du ikke allerede har Sheets-appen, kan du downloade den her. Bemærk, at du skal logge ind på din Google-konto efter at have downloadet og installeret den.

Trin 1: Åbn Ark app på din iPhone.

Trin 2: Vælg den Google Sheets-fil, du vil redigere.

Trin 3: Tryk på det regnearksnavn, som du ønsker at skjule eller se gitterlinjerne for. Hvis regnearket, der skal redigeres, ikke er det aktuelt valgte, skal du først vælge denne regnearksfane.

Trin 4: Tryk på knappen til højre for Gitterlinjer for at se eller skjule dem. Jeg har indstillet gitterlinjerne til at blive vist på billedet nedenfor.

Du kan bruge lignende trin til at foretage ændringer i Google Docs. Denne guide viser dig, hvordan du fordobler pladsen i Google Docs, både på skrivebordet eller i iPhone-appen.