Sådan gemmer du Word 2010-filer på SkyDrive som standard

Hvis du har fulgt instruktionerne i denne artikel for at oprette en Skydrive-konto med dit Windows Live ID og downloade appen til din Windows-computer, så nyder du forhåbentlig den lethed, hvormed du kan tilføje filer til din SkyDrive-konto. Disse filer gemmes og tilgås på en måde, der ligner enhver anden fil eller mappe på din computer, og heldigvis vil de fleste programmer på din computer håndtere det som sådan. Du kan drage fordel af dette faktum og konfigurere Word 2010 til at gemme filer på SkyDrive som standard. Dette er en utrolig nyttig funktion, da den giver dig mulighed for automatisk at gemme dokumenter, du har oprettet, direkte på dit SkyDrive-skylager.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word

Indstil SkyDrive-mappen som standard for Word 2010-gemmer

Som tidligere nævnt skal du allerede have SkyDrive til Windows-appen installeret på din computer, for at denne metode kan fungere. Denne app er gratis, og du kan finde den direkte fra din SkyDrive-konto. Specifikke trinvise instruktioner til download og installation af SkyDrive-appen kan findes her. Når du har konfigureret SkyDrive som en lokal mappe på din computer, er du klar til at konfigurere Word 2010 til at bruge den mappe.

Trin 1: Start Word 2010.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Muligheder knappen i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Klik Gemme i kolonnen i venstre side af Ordindstillinger vindue.

Trin 5: Klik på den grå Gennemse knappen til højre for Standard filplacering.

Trin 6: Klik på SkyDrive mulighed i kolonnen i venstre side af vinduet, og klik derefter på Okay knap.

Trin 7: Klik på Okay knappen i bunden af Ordindstillinger vindue for at gemme dine ændringer og lukke vinduet.

Ethvert nyt dokument, som du opretter i Word 2010, skal nu automatisk gemme på denne placering. Det vil give dig adgang til den fil fra enhver anden computer med en internetforbindelse, hvilket sikrer, at du aldrig behøver at bekymre dig om at have glemt et dokument på arbejdet eller på din anden computer.