Sådan fjerner du personlige oplysninger fra Word 2010-dokumenter

Når du opretter et dokument i Word 2010, er der flere oplysninger knyttet til den fil end de data, du inkluderer i dokumentet. Word 2010 knytter også navn og initialer, der er knyttet til den pågældende Word 2010-installation, til ethvert dokument, du opretter. Selvom dette sandsynligvis ikke er et problem, hvis dokumentet er til dit eget brug, kan det give problemer, hvis du distribuerer dokumentet til et stort antal personer. I situationer som denne er du måske bedre tjent med at lære hvordan man fjerner personlige oplysninger fra Word 2010-dokumenter. Dette vil give dig mulighed for at oprette og distribuere en Word 2010-fil uden at bekymre dig om, at nogen vil være i stand til at tilknytte dit navn som skaberen af ​​dokumentet.

Fjernelse af navn og initialer danner en Word 2010-fil

Når vi taler om forfatternavnet og initialerne i et Word 2010-dokument, taler vi om dem, du indtastede, da du første gang installerede Microsoft Word 2010. Du kan læse mere om dem, og hvordan du ændrer dem i denne artikel. Disse oplysninger vises typisk, når du holder markøren over en Word-fil, eller hvis du åbner menuen Egenskaber for filen og klikker på fanen Detaljer. Men du kan følge instruktionerne nedenfor for at fjerne disse personlige oplysninger fra Word 2010-filen.

Trin 1: Åbn det Word-dokument, hvorfra du ønsker at fjerne dine personlige oplysninger.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik Info i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Klik på Tjek for problemer rullemenuen, og klik derefter Undersøg dokumentet.

Trin 5: Tjek Dokumentegenskaber og personlige oplysninger (du kan fjerne markeringen af ​​resten af ​​mulighederne), og klik derefter på Inspicere knap.

Trin 6: Klik på Fjern alt knappen øverst i vinduet, og klik derefter på Tæt knap.

Sørg for at gemme dokumentet, når du har foretaget alle dine ændringer.

Se også

  • Sådan indsætter du et flueben i Microsoft Word
  • Sådan laver du små bogstaver i Microsoft Word
  • Sådan centreres tekst i Microsoft Word
  • Sådan flettes celler i Microsoft Word-tabeller
  • Sådan indsætter du et kvadratrodssymbol i Microsoft Word