Sådan stopper du med at vise uddrag i Gmail

E-mails i din Gmail-indbakke består højst sandsynligt af en række oplysninger, der viser navnet på afsenderen, emnet for e-mailen og en lille del af den e-mail. Denne kombination af oplysninger giver dig en masse information om den besked, du har modtaget.

Men du kan ikke lide det faktum, at Gmail viser en del af e-mailen, enten af ​​æstetiske formål, eller fordi du ikke ønsker, at nogen, der går forbi din computer, nemt skal kunne se nogle af oplysningerne i dine e-mails. Heldigvis har Gmail en indstilling, der lader dig kontrollere disse visninger af disse e-mail-uddrag, og du kan vælge at slå dem helt fra. Vores vejledning nedenfor viser dig, hvor du kan finde denne indstilling.

Sådan viser du kun e-mail-emnet i Gmail

Trinnene i denne artikel blev udført i Google Chrome, men vil også fungere i andre desktop- eller bærbare webbrowsere som Chrome eller Edge. Dette vil ændre indbakkens visning i Gmail, så de små dele af din e-mail, der vises i øjeblikket, ikke længere vises. Du vil kun se emnet for e-mailen.

Trin 1: Log ind på din Gmail-konto på //mail.google.com/mail/u/0/#inbox.

Trin 2: Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i vinduet, og vælg derefter Indstillinger mulighed.

Trin 3: Rul ned til Uddrag sektion af menuen, og klik derefter på cirklen til venstre for Ingen uddrag.

Trin 4: Rul til bunden af ​​menuen, og klik på Gem ændringer knap.

En af de mere nyttige funktioner i Gmail, som du måske ikke bruger, er noget, der lader dig få en e-mail tilbage, som du lige har sendt. Lær mere om at genkalde e-mails i Gmail, og se, om dette er en funktion, der kan være nyttig for dig i fremtiden.