Programmer og menuer, du kan starte fra Windows 7 Search Tool

Når det kommer til at bruge vores computere, kommer vi ind i meget fastlagte rutiner, som vi har en tendens til ikke at afvige fra, selvom vores måde ikke er den bedste måde. Jeg har tidligere skrevet artikler, der indeholdt instruktioner til, hvordan man starter programmer eller menuer fra søgefeltet på Windows 7 Start-menuen, såsom denne om at kombinere CSV-filer. Men metoden, der bruges til at starte kommandoprompten i det program, ridser kun overfladen af, hvad du kan gøre med den funktion. Så fortsæt med at læse artiklen nedenfor for at lære om præcis, hvad du skal gøre for at denne funktion fungerer, så vil vi give dig en prøveliste over den kommando, du kan skrive i søgefeltet, og hvilket program disse kommandoer åbner.

Søgefeltprogram og menukommandoer

Den første ting, jeg vil gøre, er at fortælle dig præcis, hvad det er, jeg taler om. Hvis du klikker på Start knappen (nogle gange kaldet Windows-kuglen) i nederste venstre hjørne af din skærm, vil den åbne Start menu.

Nederst i denne menu er der et søgefelt. Du har måske brugt det tidligere til at søge efter en fil, som du ikke kunne finde, men det kan faktisk meget mere end det. Hvis du skriver navnet på et program eller en menu i dette felt, og derefter trykker på Enter på dit tastatur, vil det åbne programmet i stedet for at du skal søge efter det.

Nu er der andre måder at fremskynde åbningen af ​​et program på, og en almindelig mulighed er blot at sætte et genvejsikon på dit skrivebord. Mange mennesker bruger denne metode, fordi den er god. Men hvis du bruger mange programmer, eller hvis dit skrivebord allerede er ret overfyldt, vil du måske undgå at tilføje flere ikoner.

Så for at opsummere –

Trin 1: Klik på Start knappen for at åbne Start menu.

Trin 2: Indtast programmet eller menunavnet i søgefeltet nederst i vinduet.

Trin 3: Tryk på Gå ind tasten på dit tastatur for at starte programmet.

Nogle programmer eller menuer, du kan starte

Skriv "paint" og tryk Gå ind for at åbne Microsoft Paint.

Skriv "excel" og trykGå ind for at åbne Microsoft Excel.

Skriv "word" og trykGå ind for at åbne Microsoft Word.

Skriv "cmd" og trykGå ind for at åbne kommandoprompten.

Skriv "msconfig" og trykGå ind for at åbne Systerm Configuration.

Skriv "notesblok" og trykGå ind for at åbne Notesblok.

Skriv "outlook" og trykGå ind for at åbne Microsoft Outlook.

Skriv "internet" og trykGå ind for at åbne Internet Explorer.

Skriv "chrome" og tryk påGå ind for at åbne Google Chrome.

Skriv "tilføj fjern" og trykGå ind for at åbne vinduet Tilføj/fjern programmer.

Dette er blot et udpluk af mulighederne. Du kan gøre meget med denne funktion, så jeg opfordrer dig til at eksperimentere for at se, hvilke kommandoer der åbner hvilke programmer. Dette virker endda på tredjepartsprogrammer, som du har installeret. Hvis du f.eks. skriver "filezilla", åbnes Filezilla FTP-klienten, eller at skrive "imgburn" åbner ImgBurn-diskskrivningsprogrammet.

Søgeindeksering er en af ​​de mere intensive opgaver, som din computer kan udføre, hvis denne funktion ikke fungerer så hurtigt på din computer, og du har tænkt på at anskaffe dig en ny bærbar i et stykke tid, er det nu et godt tidspunkt at opdatere. Tjek vores anmeldelse af Dell Inspiron i14RN-1227BK 14-tommer bærbar (Diamond Black) for at lære mere om en overkommelig computer til en fantastisk pris.