Sådan skjuler du hjemmeikonet på værktøjslinjen i Google Chrome

Værktøjslinjen øverst i Google Chrome-browseren indeholder en række elementer, der er beregnet til at forbedre din oplevelse med browseren. Du kan bruge pilene til at bladre gennem siderne i en fanes historik, og du kan klikke på Genindlæs knappen, hvis du vil opdatere din nuværende side. Du kan også bruge adresselinjen til at gå direkte til en webside, eller du kan bruge den til at starte en websøgning. Et af de andre værktøjer på denne placering er et Hjem-ikon, som du kan klikke på for at vende tilbage til din startside.

Men du vil måske opdage, at du ikke bruger Home-ikonet, eller at du ved et uheld klikker på det. Heldigvis kan du tilpasse næsten alt ved Chrome-browseren, og det er muligt at fjerne dette ikon, hvis du ikke længere ønsker det.

Fjernelse af hjemmeikonet ved siden af ​​adresselinjen i Google Chrome

Denne vejledning blev skrevet ved hjælp af Google Chrome version 44.0.2403.155 m, på en Windows 7-pc. Denne proces kan variere for andre versioner af Chrome på andre operativsystemer.

Trinnene i denne artikel vil ændre dine Google Chrome-indstillinger, så Home-ikonet ikke længere vises til venstre for adresselinjen. For at præcisere er ikonet, som vi taler om, identificeret på billedet nedenfor.

  • Trin 1: Åbn Google Chrome-browseren.
  • Trin 2: Klik på Tilpas og indstil Google Chrome knappen i øverste højre hjørne af vinduet. Dette er knappen med tre vandrette linjer.
  • Trin 3: Klik på Indstillinger valgmulighed i denne menu.
  • Trin 4: Klik på boksen til venstre for Vis hjem knap i Udseende afsnittet i menuen for at fjerne fluebenet.

Hjem-ikonet skulle nu være væk fra sin tidligere position til venstre for din adresselinje.

Fjerner du Home-ikonet, fordi du forsøger at gøre det øverste segment af Chrome-browseren så minimalt som muligt? Denne artikel viser dig, hvordan du fjerner bogmærkelinjen, der vises under adresselinjen.