Sådan indlejres skrifttyper i Word 2013-filer

Du kan bruge meget tid på at justere formateringsmulighederne i et Word 2013-dokument i et forsøg på at gøre dokumentet så perfekt som muligt. Så hvis du åbner den på en anden computer og opdager, at den ser anderledes ud, kan det være frustrerende at prøve at finde ud af hvorfor. Ofte kan denne forskel i udseende tilskrives skrifttypefiler. Ikke alle computere har den samme samling af skrifttyper, så hvis Word åbner et dokument og ikke kan finde den skrifttypefil, der blev brugt, vil den ofte erstatte en anden.

Vores vejledning nedenfor viser dig en indstilling, der automatisk vil integrere skrifttypefiler i et dokument, når du gemmer det. Dokumentet kan derefter åbnes på en anden computer, endda en uden den skrifttypefil, og det kan stadig ses efter hensigten.

Sådan medtager du skrifttyper i dokumenter, du opretter i Word 2013

Trinnene i denne artikel viser dig, hvordan du indlejrer skrifttyper i dine dokumenter. Dette sikrer, at dokumentet vises med de korrekte skrifttyper, når det åbnes på en anden computer, selvom disse skrifttyper ikke er installeret på den pågældende computer.

Trin 1: Åbn dokumentet i Word 2013.

Trin 2: Klik på Fil fanen i øverste venstre hjørne af vinduet.

Trin 3: Klik på Muligheder knappen nederst i kolonnen i venstre side af vinduet.

Trin 4: Klik på Gemme fanen i venstre kolonne af Ordindstillinger vindue.

Trin 5: Rul ned til bunden af ​​menuen, og marker derefter afkrydsningsfeltet til venstre for Integrer skrifttyper i filen. Du kan derefter klikke på Okay knappen nederst i vinduet for at anvende ændringerne.

Hvis du vil automatisk integrere skrifttypefiler i hver fil, du opretter i Word 2013, kan du klikke på rullemenuen til højre for Bevar troskab, når du deler dette dokument, og klik derefter på Alle nye dokumenter mulighed.

Forvandler Word 2013 automatisk bestemte typer tekst til klikbare links? Denne artikel viser dig indstillingen til at ændre, så objekter i dit dokument kun bliver hyperlinket, når du manuelt vælger at indsætte et hyperlink.