Sådan tilføjes Safari til Dock på iPhone 5

Hvis du har besluttet dig for at tilføje Safari til docken på iPhone 5, så har du sikkert fundet ud af, at det er en af ​​de mest brugte apps på din telefon. iPhones webbrowser er hurtig, enkel og nem at navigere. Det er bestemt blandt listen over apps, der fortjener at blive placeret i docken, og derved gøre det tilgængeligt på enhver af hjemmeskærmene på din iPhone.

Men metoden til at flytte apps på iPhone er ikke umiddelbart indlysende, især hvis du aldrig har gjort det før. Heldigvis indeholder Apples iOS-operativsystem en funktion, der giver dig mulighed for at flytte apps, så de opfylder dine personlige præferencer, inklusive muligheden for at flytte Safari-ikonet til docken nederst på din iPhone 5-skærm.

Leder du efter en god dock til din iPhone? Denne Phillips-model fungerer som både højttalere og vækkeur.

Sæt Safari tilbage i iPhone Dock

Trinene nedenfor er fokuseret på specifikt at tilføje Safari-webbrowserikonet til docken nederst på iPhone-skærmen. Denne procedure kan dog bruges til at tilføje et hvilket som helst ikon til docken i bunden af ​​din iPhone-skærm.

Du kan maksimalt have 4 ikoner i docken nederst på din skærm. Du kan også have 1, 2 eller 3 ikoner, men ikke mere end 4. Trinene nedenfor antager, at du i øjeblikket har fire ikoner i din dock, og at du skal flytte en for at placere Safari i docken.

Trin 1: Tryk og hold på et af ikonerne i din dock, indtil alle ikonerne på skærmen begynder at ryste.

Trin 2: Træk appikonet, som du vil fjerne fra docken, til et sted på en startskærm.

Trin 3: Træk Safari ikonet til den position i docken, hvor du vil have den placeret.

Trin 4: Tryk på Hjem knappen under din skærm, når apps er placeret korrekt. App-ikonerne holder op med at ryste, og dit Safari-ikon vil nu være placeret i din dock.

Leder du efter en måde at rydde op på din iPhone-startskærm eller til at organisere dine ikoner? Lær, hvordan du laver mapper på iPhone og begynd at gruppere apps i kategorier og reducere antallet af ikoner, der vises på din skærm til enhver tid.

Se også

  • Sådan sletter du apps på en iPhone 8
  • Sådan tjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hvad er et badge-app-ikon på en iPhone?
  • Sådan gør du din iPhone højere