Sådan gør du Internet Explorer til standardbrowser i Windows 7

Det er vigtigt at indstille standardprogrammerne i Microsoft Windows, hvis du har mere end ét program på din computer, der kan håndtere visse typer handlinger. Flere webbrowsere på én computer er meget almindelige, og alle ønsker at være standardbrowseren. Så hvis Google Chrome, Mozilla Firefox eller noget andet er din nuværende standard, så spekulerer du måske på, hvordan du gør Internet Explorer til standardbrowser i stedet.

Websider, som du klikker på i dokumenter eller e-mails, åbnes i din standardbrowser. Hvis du kan lide Internet Explorer, men dine links åbner i noget andet, så leder du måske efter en måde at gøre Internet Explorer til standardbrowseren på din computer.

Når du installerer et program, der kan åbne mange forskellige typer filer, er et af de spørgsmål, det typisk vil stille under installationen, om du vil gøre det program til standard. Mange mennesker bemærker ikke denne indstilling under installationen, eller i nogle tilfælde er den der ikke engang. Men hvis du ved et uheld indstiller et program som standardvalg i din Windows 7-installation, behøver det ikke forblive som standardprogram på ubestemt tid. Dette kan være praktisk, når du vil foretage en browserændring i Windows 7, som hvis du vil lære, hvordan du gør Windows Internet Explorer til standardbrowseren på din computer.

Indholdsfortegnelse skjul 1 Sådan gør du Internet Explorer til standardbrowser i Windows 7 2 Sådan indstiller du Windows Internet Explorer som standardbrowser (vejledning med billeder) 3 Sådan indstilles Internet Explorer som standardbrowser i Windows 10 4 Yderligere kilder

Sådan gør du Internet Explorer til standardbrowser i Windows 7

  1. Klik på Start knap.
  2. Klik Standard programmer i højre kolonne.
  3. Klik på Indstil dine standardprogrammer link.
  4. Klik Internet Explorer i venstre kolonne, og klik derefter på Indstil dette program som standard knappen nederst i vinduet.
  5. Klik på Okay knap.

Vores artikel fortsætter nedenfor med yderligere oplysninger om at gøre Internet Explorer til standardbrowser i Windows 7, inklusive billeder af disse trin.

Sådan indstilles Windows Internet Explorer som standardbrowser (vejledning med billeder)

En interessant tidbit om metoden, der er beskrevet i denne artikel, er, at du kan bruge en lignende tilgang til at indstille andre programmer som standardvalg, såsom hvis du vil indstille Microsoft Outlook som dit standard e-mail-program, eller hvis du vil indstille iTunes som din standard medieafspiller.

Jeg vil gerne påpege disse muligheder, fordi de er to programmer, der kan være meget insisterende på at ville indstilles som deres respektive standardindstillinger. Dette gælder også for browservalg, hvoraf mange vil inkludere en nag-skærm ved lanceringen, der vil sige noget som "XX er ikke i øjeblikket indstillet som din standardbrowser. Vil du gøre det til din standard?" Faktisk, hvis du ikke aktivt skiftede til Google Chrome eller Mozilla Firefox som din standardbrowser, så er der en god chance for, at dette sker for dig lige nu

Trin 1: For at begynde processen med at gøre Internet Explorer til standardbrowser i Windows 7, skal du klikke på Start knappen i nederste venstre hjørne af din skærm.

Dette er den blå kugle, der indeholder Windows-logoet, og den starter menuen Start.

Trin 2: Klik på Standard programmer knappen nederst i højre side af startmenuen.

Dette åbner en ny menu med standardprogrammer.

Trin 3: Klik på Indstil dine standardprogrammer linket øverst i midten af ​​vinduet.

I venstre side af dette skærmbillede vil du bemærke en liste over programmer på din computer, som teoretisk set kunne indstilles som standardprogram for de typer filer, de kan åbne. Sammen med de forskellige webbrowsere på din computer vil du også bemærke eventuelle Microsoft Office-programmer, hjælpeprogrammer eller produktivitetsprogrammer, som du har installeret på ethvert tidspunkt. Hvis du vil se, om et program er blevet indstillet som standardindstilling for dets tilknyttede filtyper, kan du klikke på programmet fra denne liste og derefter se efter linjen i midten af ​​vinduet, der siger "Dette program har x ud af xx standarder."

Trin 4: For at gøre Internet Explorer til standardwebbrowser i Windows 7 skal du klikke på Internet Explorer mulighed fra listen i venstre side af vinduet, så den er fremhævet med blåt.

Trin 5: Klik på Indstil dette program som standard knappen nederst i vinduet, og vent derefter på, at linjen i midten af ​​vinduet siger "Dette program har alle dets standardindstillinger."

Enhver handling, du foretager dig fra dette tidspunkt, såsom at klikke på et link i et dokument eller en e-mail, bør åbne den linkede side i Internet Explorer.

Hvis du er interesseret i at gøre IE til din standardbrowser, fordi din computer bruger Windows 10, og du ikke kan lide Microsoft Edge, så har du mulighed for at bruge Internet Explorer og indstille den som din standardbrowser.

Sådan indstilles Internet Explorer som standardbrowser i Windows 10

  1. Klik på Start knap.
  2. Skriv "standardbrowser" i søgefeltet, og klik derefter på Vælg en standard webbrowser søgeresultat.
  3. Klik på den aktuelle standardbrowser under Webbrowser afsnit.
  4. Vælg Internet Explorer.

Bemærk, at Internet Explorer kun er tilgængelig på Windows-operativsystemet. Du vil ikke være i stand til at bruge eller indstille Internet Explorer som din standardbrowser på en Android, iPhone eller Mac.

Har du problemer med at dine zip-filer åbner i det forkerte program? Lær, hvordan du indstiller standard zip-programmet i Windows, som giver dig mulighed for at bruge standardindstillingen Windows Explorer eller ethvert andet zip-program, som du har installeret på din computer.

Yderligere kilder

  • Sådan vælger du hvilket program der åbner, når jeg klikker på et link i Outlook
  • Sådan åbnes en skrivebordsgenvej i din ikke-standardbrowser i Windows 7
  • Indstil Google Chrome som standardbrowser i Windows 7
  • Sådan ændres din standardwebbrowser i Windows 7
  • Sådan nulstiller du udskriftsindstillinger i Firefox
  • Sådan stopper du HTML-filer i at åbne i Notesblok i Windows 7